Γενικές Ασφαλίσεις

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στις γενικές ασφαλίσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις σε μία ευρύτατη γκάμα καλύψεων, ώστε να καλύπτουμε και τους πελάτες μας ολιστικά.

Σε όλους τους κλάδους έχουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που αντιμετωπίζουν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, αναλύουν τις ανάγκες, καταρτίζουν έκθεση σχετικά με το ρίσκο και προτείνουν την καλύτερη για αυτόν λύση.

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Οι κλάδοι των γενικών ασφαλίσεων που καλύπτουμε είναι:

  • Ασφαλίσεις Οχημάτων:

    Συνεργαζόμαστε με εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς που παρέχουν ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής. Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης οχήματος είναι εκ του νόμου υποχρεωτική. Πλέον η ΑΑΔΕ διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχους και επιβάλλει μέσω taxisnet πρόστιμα. Ωστόσο η ουσία του ζητήματος δεν είναι εκεί αλλά στο κατά πόσο εάν προκαλέσετε ένα ατύχημα και βλάβη σε τρίτο θα μπορέσετε να αποζημιώσετε τον παθόντα. Ταυτόχρονα στα προγράμματά μας υφίστανται και οι προαιρετικές ασφαλίσεις που σας παρέχουν πρόσβαση σε σημαντικές υπηρεσίες. Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς, για να σας λύσουν όλες τις απορίες και να σας βοηθήσουν στην επιλογή που θα κάνετε.

  • Ασφαλίσεις Κατοικιών και περιουσίας:

    Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας χώρος. Εκεί ησυχάζουμε, μεγαλώνουμε και κάνουμε οικογένεια. Ειδικά στην Ελλάδα που το ποσοστό της ιδιοκατοίκησης είναι εξαιρετικά μεγάλο η αξία του να έχει κανείς δικό του σπίτι είναι αυτονόητη. Επειδή όμως ό,τι χτίζουμε για χρόνια μπορεί να χαθεί από τη μία μέρα στην άλλη καλό είναι να προνοήσουμε. Μόνο μέσα από ένα ασφαλιστήριο ζωής άνθρωποι που τα σπίτια τους καταστράφηκαν μετά από ένα σεισμό, μια πλημμύρα ή μια φωτιά κατάφεραν να τα αποκτήσουν ξανά. Υπάρχουν πολλά ασφαλιστήρια προγράμματα στην αγορά, τα οποία είναι ευέλικτα τόσο ως προς τις καλύψεις όσο και ως προς το κόστος. Επίσης υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν και το περιεχόμενο του σπιτιού είτε μετά από μία καταστροφή είτε και λόγω κλοπής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την λύση που σας ταιριάζει.

  • Ασφάλιση Σκαφών:

    Όσοι ασχολούνται με τα σκάφη αναψυχής και έχουν στην ιδιοκτησία τους σκάφος οφείλουν βάσει της νομοθεσίας να έχουν ασφάλιση αστικής ευθύνης για να μπορούν να καλύψουν ζημιές ή βλάβες προς τρίτους. Μιλήστε με ένα σύμβουλό μας για να σας ενημερώσει σωστά σχετικά με το πώς θα είστε πλήρως καλυμμένοι τόσο σε επίπεδο υποχρεωτικών όσο και συμπληρωματικών καλύψεων.