Ασφαλίστε την Υγεία σας

Η ζωή και η καθημερινότητά μας κινούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά είναι να έχουμε την υγεία μας και την επιλογή να φροντίσουμε τον εαυτό μας –με ότι μέσο απαιτείται– όταν μας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας ή χρειαστεί να νοσηλευτούμε για οποιοδήποτε λόγο.

Ασφάλεια Υγείας

Με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο δημόσιο σύστημα υγείας και τα κενά που καταγράφονται, είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε με τη βοήθεια ενός διαμεσολαβητή μία δικλείδα ασφαλείας για την υγεία μας.

Υπάρχουν σύγχρονα και ευέλικτα ως προς τις καλύψεις τους προγράμματα υγείας, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Τα ετήσια πλέον προγράμματα υγείας που σχεδιάζονται από την ασφαλιστική αγορά δίνουν τη δυνατότητα στους εν δυνάμει ασφαλισμένους να ελέγξουν το κόστος και να το διαμορφώσουν στο οικονομικό επίπεδο που επιθυμούν.

Το μόνο σίγουρο είναι το εξής: η αξία κάθε συμβολαίου υγείας είναι ανεκτίμητη και αυτό το βιώνουν στην πράξη οι ασφαλισμένοι όταν κάνουν χρήση των συμβολαίων τους σε ώρες ανάγκης.

Το να μπορέσουν οι γονείς να πάνε το παιδί τους απευθείας σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από ένα ατύχημα ή για ένα ιατρικό περιστατικό που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα είναι ανεκτίμητο. Το να μπορεί κάποιος να έχει άμεση πρόσβαση σε χημειοθεραπείες και να μην περιμένει σε λίστα αναμονής μπορεί και να είναι καθοριστικό για τη ζωή του.

Το να μεταφερθεί άμεσα κάποιος που υπέστη έμφραγμα με μέσα της ασφαλιστικής εταιρείας από ένα νησί που δεν έχει νοσοκομείο στην Αθήνα είναι επίσης ανεκτίμητο. Τα περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά με ασφαλισμένους μας είναιπολλά και επιβεβαιώνουν την ανάγκη που έρχονται να καλύψουν τα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας. Ακόμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση με την οποία ένας άνθρωπος ή μία οικογένεια μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι, τουλάχιστον θα ξέρουν ότι είχαν τη δυνατότητα και την επιλογή να κάνουν ό,τι ήταν δυνατό και να παλέψουν για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

Οι καλύψεις των ασφαλιστηρίων υγείας

Οι καλύψεις των ασφαλιστηρίων υγείας ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες του κάθεασφαλισμένου, τα ζητήματα υγείας που μπορεί ήδη να αντιμετωπίζει και άλλες παραμέτρους. Γενικά περιλαμβάνουν καλύψεις:

  • πρωτοβάθμιας υγείας: επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
  • επίσκεψη στα επείγοντα ιδιωτικών θεραπευτηρίων
  • νοσηλεία και θεραπεία/αντιμετώπιση (μη συγγενή νοσήματα)
  • μεταφορά ασθενούς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις